tisdag 27 februari 2018

- 8 grader o halv storm...då är längtan till Spanien extra stor


Det finns dagar då dieselvärmaren i bilen är extra mycket värd. Idag var en så´n dag. Ikväll - 8 o halv storm. Det skojar man inte bort, då går man inte en meter utan att vara invirad i tjock jacka, mössa, vantar o halsduk. Usch o tvi! Jag kommer aldrig köpa en bil utan denna finess, det är verkligen guld värt när det är kallt. Även om man ogillar kyla så infinner sig ändå ett välbehag när man kliver in i bilen på morgonen och den redan är uppvärmd o fin.

Förra veckan var en träningsfri vecka från Studio 4 o jag var sååå lat. Igår drog det igång igen o det kändes så skönt. Motivationen var tillbaks, ibland är det nog inte fel med en liten paus. Idag värker det både här o där i kroppen. En riktigt go känsla.

För två veckor sen fick jag rosor på Alla hjärtans dag av en f d kollega, så gulligt o omtänksamt. O tänk, de står fortfarande lika fint på mitt skrivbord på jobbet, inte en enda ros har krökt på nacken. Det är nästan osannolikt.



9 dagar kvar tills vi är på väg mot vårt paradis på jorden igen, vår lägenhet i Spanien. Just nu är det oväder där nere. Hårda vindar och regn i över en vecka men när vi kommer ner ser det ut att vända! Jag ser en sol och jag ser 20-21 grader! Hoppas, hoppas att den prognosen håller. Om inte så är det i alla fall bättre än här hemma. En långhelg i solen, det är vad jag behöver just nu.

Fullmånen lurar runt hörnet. På fredag är det dags igen och jag har redan börjat känna av det efter att ha sovit gott en längre tid. Imorse vaknade jag redan kl 4. Det är bara att bita ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!