lördag 14 april 2012

Lexie trivs med livet

2012-04-14 14.42.13

När det är vår så trivs Lexie riktigt bra med livet. När matte och husse är ute hela dagarna och hon får springa med lös och ledig. Idag har hon åkt med husse i bilen fram och tillbaka till tippen och sen har hon hjälpt matte att tvätta bilen och rensa rabatter.

2012-04-14 14.42.06

Mina svärföräldrar bor på typ samma gård som vi, de har också kommit på att hon är så snäll och aldrig rymmer, så nu har även de börjat ha med henne lös ute på dagarna  när de är i trädgården! Till lika mycket glädje för båda parter tror jag visst att det är. Bra även för oss, då behöver inte vi ha så dåligt samvete när vi jobbar hela dagarna.

2012-04-14 15.15.05

Idag efter skåpsstädning i köket, stentuff styrketräning (jag mådde illa…) biltvätt och rabattrensning så la jag mig äntligen i solstolen på vår bästa altan och bara kopplade av. Trädgårdstidningen i högsta hugg, den gav mig inspiration. Där var planteringar i gamla skor, handväskor m m. Genast for jag upp på vinden och hämtade vår gamla tvättkorg (givetvis är det rosor på den;) och placerade den på trappan. Nja, det kanske inte blev sååå bra än men med lite fler krukor med hängande växter som ringlar sig nedför korgen så kan det nog bli bra. Vad tror ni?

Nu känner jag lukten av nybakat bröd ifrån ugnen och jag ska börja på vår
3-rättersmiddag. Idag är en sådan dag som jag känner att jag varit riktigt produktiv. Det känns bra i hela kroppen och ändå har jag hunnit med 2 timmar i solstolen.

Glädjande nog läste jag idag att rödvin förhindrar fett att forma sig i kroppen:) Det tar vi givetvis genast till oss! 1 glas om dagen förhindrar hjärtsjukdomar, cancer, diabetes, Alzheimers och nu viktökning. Ja, jag behöver ingen mer övertalning, skål på er, det är lördag!

8 kommentarer:

 1. Så synd att jag inte gillar rödvin då,jag har jäkligt dåligt minne ;)
  Vad duktig du vart och fint på farstutrappan är det oxå=D

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen varit produktiv och jättefint på trappan.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, så ser jag också på städningen! På med bra musik så går det nästan som en dans ;)

  Jag måste ha druckit alldeles för lite rödvin... Tar mig ett glas nu tror jag!
  Skål!

  Tess

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig hund.:-) Stina

  SvaraRadera
 5. 7 glas i veckan, alltså... Dags att börja nu då ;-)

  SvaraRadera
 6. Svar : Det är två berner sennen jag har. En nio år och unghunden 2 år. Sedan bor dotterns papillon extra här sedan i mars men ska flyga hem henne till Göteborg nästkommande vecka.
  Fin hund du har och det är underbart att kunna ha dem lösa hemma på tomten. Själv tror jag stenhårt på rödvin , det måste bara vara bra.

  SvaraRadera
 7. Visst är det härligt med sådana dagar då man hinner med så mycket.
  Vinet blir liksom extra gott då. Nä,där ljög jag. Vin är ALLTID gott ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Vad fin hon är Lexie=D
  Jasså , vin är så nyttigt;)Då behöver man inte ha dåligt samvete alltså "skratt"

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!