tisdag 25 december 2012

Det stora tabberaset efter Hovdamens jul

Jultallrik, skinka, lax, rev

Jag tror jag kan det, jag tror jag kan det! Jag tror jag har lärt mig konsten att laga tillräckligt LITE mat så man slipper äta rester i en hel vecka. Ikväll gjorde vi slut på nästan alla rester och det känns SÅÅ skönt! Det stora tabberaset är redan över och det är bara juldagen. Vi hade lite av allt och jag tror alla var nöjda igår och jag och älsklingen är ännu mer nöjda idag att det är över nu, julmaten är slut. Det som finns kvar är skinkan, flera kilo, men det är inte betungande. Det är bra mat, det är ett medvetet val att göra mycket av den. Den ska njutas minst en vecka till.

20121225_134803

Julmaten ska jobbas bort trots måttligheten denna jul. Idag blev det en liten joggingrunda igen í min egen takt. Trots allt en minut snabbare än häromdagen. Det gör mig nöjd och glad men VARFÖR ser man alltid så dj-lig ut när man är ute o tränar?? 14 armhävningar efter det och jag är nöjd, nu ökar vi en armhävning om dagen. Träningen inför nästa år planeras redan och kommer att ökas på. Det får ta den tid det tar. Det är bara timmar av mitt liv som annars kanske hade slösats bort på annat. Träningen får mig att må bra.

20121225_134813

Här har vi en dam som är mycket nöjd med livet när hela eller delar av familjen har varit hemma hela 5 dagar i rad och fler kommer det att bli. Vår älskade Lexie trivs med livet, inte minst när hon får följa med matte på en joggingrunda i ett tempo som passar henne.

O så vill jag säga välkommen till min senaste följare här i bloggträsket “Life sucks…and then you die”. Hoppas du finner lite glädje och inspiration här inne hos mig och kanske till och med inne på min Facebook-sida som du hittar här.

Nu ger vi oss hän åt återföreningen av “Så mycket bättre”, ännu ett favoritprogram i mitt liv!

5 kommentarer:

 1. Sv: Tack för titten och välkommen åter. :)
  Nej, 2012 var inget bra år för mig och min familj. Jag hoppas på att 2013 blir så mycket bättre...
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nästa år kan väl knappast bli sämre.

   Kram till dig också

   Radera
 2. Tack för välkomnandet! Facebook är inget jag har gett mig på än men det kanske kommer. Träna är däremot något jag ska ge mig på igen nästa år efter min mammaledighet. Det ska bli så skönt att komma i form igen. Jag mår också bra av träning! Det gör väl i och för sig alla även om vissa inte verkar förstå det.....

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att ha resterna uppätna, här finns det kvar än men misstänker att det lär hamna i soporna efter ikväll. :) God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det skönt. Idag blir det kycklingfilé istället, det ska bli så gott!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!