söndag 16 november 2014

Aruba beach café och J Alexanders


Igår blev det verkligen rejält med motion. Jag o syrran startade dagen med en hundpromenad, gick tillbaka hem och släppte in dem och gav oss ut på en joggingrunda. Min syster är betydligt bättre än jag på att springa. Hon har sprungit flera marathon så hon pressade mig att springa betydligt mer än vad jag brukar göra. Detta innebar naturligtvis min bästa tid någonsin. Tack syrran!

 
Då det var lördag i går så pågick det en massa "garage sales" i området. Bl a sprang vi förbi den här försäljningen med en uråldrig dykhjälm (den måste väga hur mycket som helts) och en gammal våg. Det är ett stort folknöje här, att åka omkring på garageförsäljningar på helgerna. Synd att man inte har sån´t hemma, det tycker jag hade varit ett jättebra sätt att bli av med saker man inte längre behöver.
 
Igår var första dagen jag låg på stranden. Innan dess har jag nöjt mig med poolen vid huset. Dit gick jag, det blev ytterligare 40 minuters motion. Nu kände jag mig faktiskt lite sliten i benen. Idag måste få bli en vilodag, en promenad får räcka, joggingen får vänta.

När man ligger på stranden är det svårt att motstå att gå upp till Aruba för en lunch så det gjorde jag. Jag älskar deras sallader med Blue Cheese dressing o man går inte hungrig därifrån precis.

På kvällen blev det ännu mera mat, nu på J Alexanders (som aldrig blev av häromdagen). Jag älskar deras "smashed potatoes" men igår avstod jag. Nu tänkte jag på Hannas ord: Vilket vill jag mest? Äta potatismos eller gå ner i vikt? Vikten segrade. Idag valde jag istället husets sallad till fläskfilén och åt bara upp hälfften av allt, resten fick följa med hem i en doggybag. Än så länge sitter kläderna bra så det kanske går bra det här.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!