torsdag 6 november 2014

GRIT Strength o detoxlunch

Ja även ikväll blev det kyckling. Nu räknar jag ner. Stekt färsk kycklingfilé med färska wokade grönsaker. Det var gudomligt gott!

Det är tur att detoxen nästan är över för nu börjar den nog gå ut över träningen. På dagens GRIT Strength kröp mjölksyran in i musklerna nästan direkt. Jag kände mig svag, orkeslös o ynklig men tränarna peppade mig och sa att jag var duktig. O ja, jag gick i alla fall dit och tränade och det är bra så o jag gjorde allt vad jag kunde idag.

Efter träningen blev det sallad från salladsbaren på Åhléns. Jag hade tänkt ta kyckling till salladen men när jag läste ingrediensförteckningen och jag såg ordet "SMAKFÖRSTÄRKARE" = glutamat (varför har de förstört kycklingen på det sättet???) så blev det bara grönsaker och bönor. Sånt skräp stoppar jag inte frivilligt in i min kropp, detox eller inte, jag gör det aldrig!

Imorgon är det julafton. Eller nä, kanske inte riktigt men det är PT-träning för bästa Hanna 6.30 imorgon bitti. Det ser jag sååå fram emot!

Hanna har också gett mig läxa. Jag ska skriva ner tre bra saker med mig själv i en hel vecka. Ja det är väl bara att köra på.

 1. Jag har hittills gått ned 3,8 kg sen jag började med en egen PT
 2. Jag har tränat 3 ggr denna veckan och imorgon är det dags igen.
 3. Jag har snart klarat av 2 veckors detox!!

2 kommentarer:

 1. Tre kanonbra saker, bra jobbat!! Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är nöjd med mig själv för en gångs skull:-)

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!