onsdag 5 november 2014

Nu fick det vara nog! Jag spyr på grönsaker!

Jag spyr på alla grönsaker!! Till lunch var det knappt jag lyckades få dem i mig. Det var verkligen med nöd o näppe de gick ner. Jag är såååå trött på att bara äta grönsaker. Om jag skulle bli vegetarian så skulle jag nog tappa livsgnistan totalt.

Hanna har sagt att det är ok med lite kycklingfilé under detoxen när man tränar. Idag har jag INTE tränat (planerad vilodag) men däremot har jag unnat mig kycklingfilé till blomkålsmoset o det var så underbart ljuvligt gott!! Det var så gott så jag satt o hummade belåtet när jag åt. Definitivt det bästa jag har ätit på 12 dagar.

Nu är det bara 2 dagar kvar o det ska nog gå men lite mer kyckling lär det nog bli.

Ett säkert tecken på att vi snart varit gifta i 10 år kom idag. Dags att förnya körkortet. Inte dyrt o inte så jobbigt men bara att ta sig tiden att gå och ta ett nytt kort, det kan bli lite svårt, jag känner mig själv.

Sitter o tittar på Bonde söker fru och tjej nummer två väljer att lämna Sebastian. Jag kan inte säg att jag är förvånad. Han är väl inte precis den mest sympatiska bonden som deltagit i detta program, milt uttryckt. Bonde söker fru i allmänhet o Sebastian i synnerhet, är den allmänna snackisen under fikarasterna på jobbet såväl onsdag som torsdag.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!