torsdag 29 januari 2015

70% rabatt på REA-priset, oj vad jag sparade pengar!

 
Idag spenderade jag verkligen kvalitetstid tillsammans med mig själv på lunchen.
 • Jag var hos Polisen och fixade ett nytt pass inför resan
 • Jag gick in på Noa Noa och köpte en skitsnygg kofta som bara kostade en bråkdel av vad den egentligen skulle ha kostat
 • Var klev in i Ecco-affären och köpte ett par nya sköna skor till ett mycket bra pris. (Min man frågade om det var par 101....)
 • Glitter, där var också REA. Jag lyckades hitta både halsband och örhängen o så en hårklämma.
Ja dj-klar vilken bra lunch det blev!
 


För att hinna med all den där shoppingen på lunchen så fick det bli snabblunch vid datorn för att spara tid. Keso, bönor och tomater. Detta var även dagens första måltid. Jag gjorde det igen, 16:8, och jag var inte ens hugrig på förmiddagen.
 
 
Efter att ha kört de dryga milen hem i snöglopp så möttes jag av Taxfree katalogen. Då inser man att resan inte är allt för långt borta. Det gör det betydligt lättare att stå ut med det här bedrövliga vädret. Snart är det bara tre veckor kvar.

 

4 kommentarer:

 1. Alltid kul att fynda på rea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det, jag köper nästan alla mina kläder på rea för jag gillar att fynda!

   Radera
 2. Härligt med fynd! Å h..snart åker ni till kära Gran Canaria!!! Lyckostar!!! OM ni åker ner till Maspalomas för att äta, så kan jag varmt rekommendera restaurang GRAND ITALIA, en av de absolut bästa restaurangerna jag varit på! Adress: C.C. Boulevard El Faro, 39, 35290 Maspalomas...

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för tipset! Det är alltid värdefullt att få, speciellt för oss som aldrig satt vår fot på Gran Canaria förut. Vi får se om vi kommer till Maspalomas, jag ser mycket fram emot resan nu.

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!