onsdag 4 februari 2015

Fyller kropp o själ med energi

 
Kroppen känns helt dränerad på energi efter gårdagens Bodycombat (och kanske för dåligt matintag...). Jag bara självdog i soffan igår. Idag jobbar jag hemifrån och har redan hunnit sortera all tvätt, tömma diskmaskinen, lagat och ätit frukost tillsammans med mannen så nu kan jag snart sätta mig ner, fälla upp locket på laptopen och sätta igång. Idag har jag laddat kroppen med äggröra, bacon och bönsallad och det kommer att bli en träningsfri dag. Det är nog vad jag mest av allt behöver idag. Fyllla på med energi och vila.
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Ser att du har flyttat din blogg, inte undra på att jag inte hittade ditt kycklingrecept häromveckan. Kul att du fortfarande bloggar! Det har blivit lagt åt sidan av mig efter en tragisk olycka i familjen för två år sedan och på det ett mediapådrag som var galet. Därefter var jag så emot att skriva något på nätet överhuvudtaget. Det hela fick mig att även sluta läsa mina favoritbloggar - så som din! Som sagt, kul att du håller igång din blogg. Jag saknar dock att blogga ibland. Det var ju ett skojigt forum för mig att låta mitt alter ego ta plats. :)

  Nu ska jag läsa några av dina senaste inlägg! Må gott!

  /Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej o välkommen tillbaka! Jag har faktiskt inte flyttat bloggen, bara bytt namn men det blir ju lite tokigt och man tappar ju lite läsare men men.

   Vilken tråkig upplevelse för dig, usch o fy! Synd att du slutade blogga för jag uppskattade verkligen dina inlägg.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!