söndag 19 april 2015

Chess in consert och stadspromenad i Malmö


Idag har vi bara njutit av varandras sällskap och firat våra 15 år tillsammans. Det har varit en fullständigt omtumlande helg med tankar som snurrar runt, runt i våra huvuden. En otäck händelse som fick ett bra slut. Idag har vi försökt lämna det bakom oss och bara fokusera på oss själva. Två dagar med inspiration i Tylösand fick ett abrupt slut men jag hoppas kunna plocka fram det igen så snart det bara går..

My love, my life! Denna underbart soliga vårdag har vi tillbringat tillsammans i storstaden Malmö med stadsvandring och lunch på Texas longhorn. Denna restaurang var för mig en ny bekantskap. Helt ok mat men det känns ändå lite som en väldigt dyr variant av McDonalds. Träbänkar och hushållspapper men maten var helt ok. Prisvärd? Njae kanske men tveksamt.

 

 
Jag valde givetvs ribs eftersom det är min favorit men istället för pommes så blev det sallad. Ribs av bra kvalitet, mört kött som lossnar från benen men kanske lite smaklösa.
 
Köpcentret Triangeln som vi strosade omkring i en liten stund hade verkligen fått ett lyft. Hur fräscht o snyggt som helst. Toaletterna ska vi bara inte prata om! Helt, helt ljuvliga!!! Så fräscha o fina så det finns bara inte. Jag lovar att ni inte blir besvikna om ni åker dit.

 
Bara vara, det är inte att förakta och det är vad vi har gjort idag. Vi har bara varit, tillsammans, tagit det lugnt och strosat omkring. Njutit av varandras sällskap.

Det känns som att våren kommit mycket längre i Malmö än hemma o så är det nog.

 

 
Höjdpunkten på dagen var ändå Chess in consert på Malmö Arena. Det var sååå mäktigt! Kanske den bästa musikupplevelse jag någonsin haft. Jag är så sjukt imponerad, inte minst av Philip Jalmelid i rollen som Anatoli. Han imponerar stort på mig! Gunilla Backman är också mycket bra. Sarah Dawn Finer o Anders Glenmark må ursäkta men idag fick de stå tillbaka.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!