lördag 16 maj 2015

Vägen tillbaka och mitt nya Frikort

2015-05-15 20.36.03

Äntligen! Idag vaknade jag för första gången på en vecka och kände att det är på väg åt rätt håll. Fortfarande förkyld men orken är tillbaka, andningen går lättare. Idag vill jag röra på mig. Träningskläderna är på, idag blir det 6-kilometersrundan och kanske att det blir några springsteg på vägen.

Igår blev det ännu en kylig kväll på altanen med filtar och infravärme. Det är hur ljuvligt som helst. Jag njuter i fulla drag av var minut.

Lite_helglyx_f_r_en_g_ngs_skull._Hemgjord_hallonglass._Hallon_som_mixas_med_enbart_vispgr_dde._Hoppas_att_det_inte__r_s_dana_som_man_d_r_av___LCHF__lowcarbicecream__raspberry

Under flera veckor har jag varit väldigt fokuserad på viktnedgång och kost och inga undantag och det har gått bra. Jag tänker mig ner i vikt. Jag har bestämt mig. Trots förkylning och ingen träning så visade vågen –0,3 kg denna vecka. Inte så mycket kanske men det är på väg åt rätt håll.

Igår gjorde jag dock ett medvetet val att kolhydratladda. Det kändes som att det var dags att unna sig lite. Det blev först o främst en eftermiddagsfika i solskenet på altanen med hemgjord hallonglass, enbart djupfrysta hallon som mixades med vispgrädde, suveränt gott!

Till middag blev det säsongspremiär för färskpotatisen som jag köpt tidigare på dagen o jag åt MÅNGA!! Såå gott! Senare på kvällen följde jag upp med lite för mycket nötter. Ja, ja vi får väl se hur det slår på vågen nästa vecka. Förhoppningsvis ska träningen flyta på som vanligt nu igen så att jag kan skaka av mig det extra kolhydratintaget.

Frikort, om det är något man ska ha, vilket jag egentligen aldrig funderat på eftersom jag har världens snyggaste man;-) så får det ändå bli Anton Hysén. Har precis suttit och spanat in Let´s Dance och att se honom dansa, det ger rysningar i hela kroppen. Jösses vad han kan dansa! Det känns dessutom rätt ofarligt att ha just honom som frikort eftersom han väl ändå fiskar på andra sidan bron;-) eller vad säger ni?

 

2015-04-26 09.39.15

Den där hallen som nyligen gjordes om, där ångrade vi att vi inte gjorde om golvet så nu är det på G. Snickarsonen påbörjade golvläggning igår tillsammans med en kompis. Fortsättning följer idag och resultatet kommer så småningom att visas upp.

2 kommentarer:

 1. Har missar lets dance eftersom jag jobbat en hel del fredagsnätter, men vet ju vem fina Anton är såklart!!! Blir nyfiken på vem som var ditt frikort förut?
  ...hm ,så måste jag ju fundera på vilket frikort jag skulle vilja ha? Jo,Peter Jöback så klart, men det är ju lika illa där som med Anton, hihi!! Må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, jag hade inget frikort förut:-)
   Peter Jöback är inte heller illa, bra val där:-)

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!