onsdag 10 juni 2015

Det är slut, det är över nu!!!

Satsningen på mig själv är över nu. Min investering i 30 PT-timmar har nu förbrukats. Hela långa vintern har de räckt, från oktober till juni. Det var en bra investering, väl värd sitt pris. Så mycket jag har lärt mig om hur jag tränar rätt o så mycket jag har lärt mig om mig själv. Hanna Lundh är en underbar människa o coach. Jag kommer definitivt att anlita henne igen men just nu gör jag ett avbrott. Nu är det sommar. Då får träningen ske på ett annat sätt. Inomhus vill jag helst inte vara. Imorse fick jag köra mitt styrkepass helt på egen hand men det är fortfarande Hanna som planerat träningen.
Grillsäsongen är här och då gäller det att variera sig för grillning är det enda sätt som jag då vill laga mat på. Ikväll bjöds det på hemgjorda hamburgare gjorda utav nötfärs från Kötthallen i Boarp, kryddade med liquid smoke, salt o svartpeppar. Till det serverades en färsk vitkålssallad med endast olivolja, vitvinsvinäger, salt o peppar. Dressingen gjorde jag genom att blanda majonnäs med lite hackad ättiksgurka som jag kryddade med lite thaikrydda. En perfekt LCHF.-middag.
Igår blev det grillade karréskivor till mig o svärfar och kycklingspett till älsklingen. Till det serverades grillad sparris och egenodllad sallad med sugarsnaps. Sanslöst gott!

 

1 kommentar:

  1. Efter den här PT-tiden har du fått så mycket redskap och kunskaper så om de förvaltar dom rätt så kommer det att gå galant att fortsätta på egen hand. Lycka till!
    Och ha en underbar resa, kör försiktigt. Hoppas vi får följa med här gn bloggen. Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!