tisdag 14 juli 2015

En grevinna till en Hovdam

Den är min!! En Scott Contessa (grevinna) Speedster 25. En damracer. Nu ska det cyklas vill jag lova!

Ja ramen till trots så är det en dam-modell, alla racercyklar har stång. Det kommer att bli tufft men det får gå.

Det här kändes verkligen som ett klipp. Jag klev in i cykelaffären igår, hos Levin o Nilsson i Halmstad, och bad att få titta på cyklar. Ägaren ville inte att någon skulle känna sig lurad och berättade att de skulle börja sin rea om ett par veckor så om jag ville börja cykla nu så skulle jag få cykeln ett par tusen billigare:-) Om jag ville!! Klart jag ville! Givetvis är det förra årets modell men det gör inte mig någonting alls. Mannen som idag var i Falkenberg på besök, tittade inom Fåglums cykelaffär och där skulle de minsann ha ca 2.700 kr mer för samma cykel som jag nu köpt i Halmstad. Jag har googlat o googlat, det känns som ett riktigt klipp. "Min vanliga tur", säger min man. Sån´t händer aldrig honom, enligt honom själv. Jag gillar att ha tur, eller så är jag bara värd det?

En positiv överraskning idag var att cykeln inte bara var vit o blå som jag uppfattade det som igår. Den vita cykeln har blå och LILA markeringar:-) Kan det bli bättre, jag bara undrar? Jag som älskar lila mer än någon annan färg här i världen.

Cykelskor hoppar jag över i inledningsfasen, jag kör med vanliga skor, först ska jag lära mig cykeln. På fredag får jag hämta den, fattar ni att jag längtar?

Livet rusar ofta på, alldeles för fort. I morse stannade jag upp och tog det här lite halvsuddiga fotot över Picasso-parken.

Dagens mest deprimerande insikt: Klädbutikerna som rear för fullt har redan fått in HÖST-NYHETERNA!!! Höst??? När kom sommaren? Har den kommit? Är den slut? Glöm att jag tittar på höst-nyheter, jag har knappt börjat använda sommar-kläderna. Ur led är tiden.

Dagens näst mest deprimerande insikt: Det är rea överallt och jag BEHÖVER inget! Det är lite jobbigt...

Varje morgon tänker jag tillbaks på någon semester. Muggar är trevligt att samla på. Varje morgon tänker jag mig tillbaks till något semestermål. Idag till Mielno. Jag älskar mina muggar!!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!