söndag 6 mars 2016

Depression botas bäst med, shopping??

Det här vädret är sååå deprimerande!!! Jag lider definitivt av en lätt vårvinterdepression. Livet är grått, kallt o tråkigt. Söndag den 6 mars och snön faller utanför mitt fönster hela dagen lång. Ikväll ligger ett tjockt vitt täcke av snö utanför vårt hus. Är det så det ska vara en söndag i början av mars?

Det är tur att man har Facebook annars hade jag missat det, så även min man, idag dök det upp i flödet att det var 13 år sedan som vi förlovade oss i Key West! Tänk vad tiden går. Vi firande med kycklingjärpar och sallad på finaste porslinet, till det ett glas vitt. Alla anledningar är fira är bra:-)

Jag orkade inte med ännu en lugn dag i hemmet. Efter morgonens promenad med Lexie så satte jag mig i bilen och styrde söderut, mot Väla, vad kan väl bättre bota tristess än lite shopping;-)

3-4 timmar senare var jag åter hemma, några kronor fattigare men med en massa nya saker hem.

Jag är trött på att släpa min träningsväska hängandes över axeln. En ryggsäck var vad jag ville ha och då ingen mesig, intetsägande och färglös sak. På Stadium hittade jag precis vad jag sökte! En massa färg för att bota min vinterdepression. Jag bara älskar den, helt underbar, nu blir det ännu roligare att packa träningsväskan och ge sig iväg.

Ett nytt överkast till ett utav våra gästrum. Ja det är så jag ser det nu, yngste sonen har nog inte sovit här på över ett år, så nu är det ett utav våra tre gästrum. Det här överkastet har jag lystet sneglat länge på. Nu fick det följa med hem. Här passade det fint.

Lite nytt till badrummet som blommar och livar upp. Tandborstmugg, tvålpump och tvålkopp från Pipstudio, helt nyinkommet enligt butiksinnehavaren på Iems. Att jag gillar blommigt är väl ingen nyhet?

Nu pekar mungiporna betydligt mera uppåt än vad de gjorde i morse:-)

När jag var o hälsade på mamma förra helgen frågade hon om jag ville ha denna tavla. Tavlan föreställer mamma o pappas gård och målades av vår dåvarande granne, Eva Braun, och förärades min pappa till hans 50-årsdag. Jag tror aldrig att de haft tavlan på väggen men jag tycker att den är jättefin och nu så pryder den väggen i ett utav våra andra gästrum. Jag är hur nöjd som helst. Hör ni hur nöjd jag helt plötsligt är med allting:-)

Helt galet att bota sorgmod med shopping men vad tusan, hjälper det så må det väl vara väl någon gång ibland?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!