onsdag 23 mars 2016

Hur man botar en förkylning som e på G?

Jag mår inte bra!! Idag igen. Förra veckan kände jag att en förkylning var på G och botade det med en Gammeldansk:-) Yihaa!! Det funkade!!

Idag kände jag det igen, jag mår verkligen inte bra, det kändes betydligt värre än förra veckan. Kvällens träning fick ställas in. Jag led verkligen utav det. Nu när min man o jag äntligen ska träna ihop så känner jag mig inte bra! Shit!!! Det fick bli en Gammeldansk idag igen. Kan jag mota Olle i grind ännu en gång? Eller är det dags att bli sjuk nu när påsken är på intåg? Vi får se, jag hoppas att det går, jag vill inte bli sjuk!

Skål och vik hädan du annalkande förkylning! Har jag klarat hela vintern så kan jag väl få klara mig ännu ett tag?

Äntligen har jag kommit till insikt, gjutjärn "is da shit!". Efter åratal med teflonpannor (bara p g a gammal fettskräck) så har jag frågat mig, varför använder jag ännu teflon? Efter 8 år som LCHF:are? Svar: Jag vet inte, eller så är jag bara dum?

Äntligen har den landat på vår spis, en Ultra light PRO gjutjärnspanna från Ronneby bruk. Enligt vad jag har googlat mig fram till så ska den vara den bästa. Nästan 1000 kronor i den närbelägna elbutiken, bara 599 kr inklusive frakt från Hemmashoppen.se. Det är skillnad det!! Nätshopping is da shit!

Omelettwrap med kycklingröra till middag, en middag som stod klar när mannen kom hem från träningen, träningen som jag missade, snyft:-( Hoppas det gav önskad effekt så att jag mår bra imorgon. Vem vet, vi får se.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!