tisdag 22 mars 2016

Tisdag morgon = Bodypump

Gårdagkvällens crossfit mötte jag idag upp med 1timmas bodypump direkt på morgonen. Det gick bra, kroppen börjar nog vänja sig vid den hårda träningen. Hård styrketräning på ett eller annat sätt, det är verkligen det jag uppskattar mest. Nicole som har Morgonpasset är riktigt, riktigt bra! Jag måste tänka på att säga det till henne någon dag, det är man allt för dålig på.

Lite irriterad blev jag förstås idag. Omklädningsrummet var relativt tomt i morse och jag tog min vana trogen ett skåp som inte låg i närheten av något annat upptaget skåp. När jag kommer tillbaks så har någon tagit ett skåp PRECIS bredvid mitt fast nästan alla andra är tomma och hon var där när jag kom o skulle byta om!!

Jag ville skrika högt!! Ge mig lite space!!! Jag vill inte trängas med alla andra, om det finns fullt med tomma skåp, varför skulle hon då välja just det som ligger närmst mitt? Jag tror att jag ganska tydligt visade mitt missnöje med delta tilltag.

Idag samåkte min o jag och hann då med en gemensam lunch. På vägen hem så handlade vi hem den mesta maten inför påsken. Under tiden som vi packade upp så stekte jag kycklingfiléer och gjorde hemgjord coleslaw, det tillsammans med lite bearnaisesås blev till en riktigt god middag.

I helgen terrordåd i Istanbul, 4 döda, och vi har bokat resa dit. Det kändes otäckt. Idag terrordåd i Bryssel som får bombdådet i Istanbul att nästan verka ynkligt. Bomber som briserat både på flygplatsen och i tunnelbanan. Hur många döda? 34 döda o hur många skadade? Det är fruktansvärt, oerhört tragiskt och otäckt. Ska man inte våga åka någonstans? Var är det riskfritt? Är det detta terroristerna vill uppnå? Att alla ska vara rädda? Det är så fruktansvärt att jag knappt ens vill tänka tanken. Vart är världen på väg?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!