måndag 4 juli 2016

En helg i Varberg

Det har blivit mycket Varberg på senare tid och inte mig emot. Det är ju min hemstad och där trivs jag fantastiskt bra.

I lördags var vi ute på en helkväll med ett par av våra allra bästa kompisar så igår var vi faktiskt lite trötta. Då passade vi på att cykla från Tvååker och in till Varberg för att äntligen hälsa på sonen med flickvän i deras lägenhet. På vägen möttes vi av en regnskur. Föruttänksamt nog hade vi paraplyer med så vi stannade och inväntade att ovädret skulle dra förbi. Småkyligt och blåsigt men vi fick nästan avverkat 3 mil på cyklarna innan vi till slut var "hemma" hos våra kompisar igen.

Lägenheten var sååå mysig och med bästa havsutsikten. Där hade nog vem som helst kunnat trivas.

 
Det är ju tur att det finns någon som uppskattar blåsten. I Apelviken var det mängder av kitesurfare som passade på att fånga vindarna. Jag däremot frös så jag nästan var blå. Vart tog sommarvärmen vägen?

 
 
Snyggaste uteserveringen i Varberg har nog definitivt Varbergs Stadshotell. Enkelt men oerhört smakfullt. Inga fula glasburar här inte.

 

 
Lördagens middag intogs på Big Boys och den måltiden kan jag verkligen rekommendera!! Entrecote med friterad sötpotatis och chipotlemayo. Jösses så gott!! Dit går jag med nöje igen nästa gång jag är i Varberg.

 

 
Ja det blev en sen kväll. Nattbussen hem 2.30 på morgonen. Inte konstigt att vi var trötta på söndagen men roligt det hade vi! Det blev en riktigt bra avslutning på vår första semestervecka.

Idag har jag Vattenfastat hela dagen och idag har det gått så bra så! Jag är stolt över mig själv. Det behövdes verkligen efter helgens matintag. Rösti i fredags och friterad sötpotatis igår. Det visar sig genast på vågen. Nu ser jag fram emot morgondagens frukost. Såå gott den ska smaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!