lördag 1 oktober 2016

En morgon som det smäller om


Idag har min man åkt till Riga med sitt jobb. 2300 personer på 3 hotell!!! Det ni! Lite party lär det nog bli;-) För min del blir det då en ensamhelg. När man har en ensamhelg så tänker man alltid att man ska hinna tiotusen saker! Precis som om man skulle hinna mer än annars? Var får man liksom det ifrån? Lite skönt är det i alla fall att någon enstaka gång att bara få vara helt själv. Jag njuter men sen är det väldigt, väldigt skönt när han väl kommer hem igen.Morgonen inleddes i alla fall med ett underbart boxpass i hamnen. Pang, pang, pang! Attans vad man pangar på. Det här är min grej! I just love it!! 27 personer som gav järnet i hamnen kl 9.00 en lördag morgon. Det är bara helt underbart!


Efter träningen blev det ett pass i trädgården. Tanken var att jag bara skulle vara där en liten stund men hux flux så var klockan 1! Trädgårdsmöbler som bars in, sommarblommor som byttes ut o så vattning, detta eviga gissel.
Nu är det i alla fall soffläge som gäller och bara ren o skär avkoppling. Ekonomihantering, tv-tittande, en liten powernap o så en skön bok, för det är jag värd.Det här odjuret som jag hittade idag uppe på vår vind, det får ligga kvar tills mannen kommer hem igen:-( Dessa här befattar jag mig INTE med! Det vill jag lova! Hur äckligt som helst!

1 kommentar:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!