fredag 4 november 2016

När längtan söderut pockar på



Ja ibland undrar man vad man håller på med. Pensionen känns långt borta;-) Vi har en fin lägenhet i Spanien o så går vi o sliter här hemma i kyla o rusk. Längtan söderut blir starkare och starkare ju mer mörkret kryper på.



















Nu har jag i alla fall anmält mig till ännu en omgång med tuff träning på Studio 4. Denna veckan är träningsfri (kanske därför jag mår mindre bra?) sen blir det 6 veckor med 3 träningspass var vecka där det ska smälla hårt o tufft. Jag längtar.
























Känner mig helt under isen men i ett försök att muntra upp mig själv gav jag mig i eftermiddag ut på en shoppingrunda efter att ha suttit hemma o jobbat på förmiddagen.. Köpsuget var i princip lika med noll men en ny dörrmatta lyckades jag i alla fall få med mig hem. Det köpet är jag nöjd med i övrigt fanns det ingenting som var roligt. Jag har mina "ups and downs".



















Ute sjunger blommorna på sista versen. Snart kommer nog frosten och tar dem men de kämpar på. Det är väl det jag också måste försöka. Jag får kämpa på. Om 8 veckor lyfter planet söderut. Det känns som en evighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!