onsdag 19 november 2014

Från 28 till 14 grader - Det är dags att åka hem!!

Ja igår fick jag lida för att jag inte packat ner några byxor! Från att ha varit 28 grader varmt hela veckan så sjönk temperaturen kraftigt igår, ner till 14 grader! Usch o fy!! Efter att ha tillbringat större delen av kvällen på Sawgrass så gick vi ändå ut o satte oss på altanen med ett glas vin när vi äntligen kom hem. Min syster fick packa in mig i en stor tjock fleecetröja och inte mindre än 3 filtar för att jag skulle var nöjd. Det är tur att jag åker hem idag....

Turen till Sawgrass kändes nästan lite onödig. Jag kände mig nog rätt så "färdigshoppad" (tänk att man kan bli det;-). Ralph Lauren butiken som är min favorit var rätt kaotisk. Det var rea i outleten så allt var löjligt billigt men jag hittade ändå inte någonting som jag ville ha. Jag hittade en jättesnygg tröja till min man men den var tung...så den fick stanna kvar i affären...Det enda jag lyckades få med mig hem efter 3 timmar på Sawgrass var 2 julklappar till en dotter och en svärdotter. Ja så nu har jag officiellt påbörjat julklappsinköpen.

Eftersom att vädret var lite tråkigt igår så bjöd jag ut syrran på lunch. Hon tog med mig till ett ställe jag tidigare aldrig varit på Outback Steakhouse. Till förrätt åt vi deras specialité Bloomin onion. Supergott men såå onyttigt! Kollade kaloriinnehållet idag på deras hemsida. En sådan lök innehåller inte mindre än 1948 kalorier!!!! Hade jag vetat det så hade jag aldrig ätit den! Jag tror jag får äta detox-soppa igen när jag kommer hem....

 
Trots molnen igår så låg i solstolen hela förmiddagen. Förhoppningsvis så bet det väl ändå lite grand i skinnet.

Idag ska det tyvärr bli ännu en dag med dåligt väder, regn o moln o inte mer än 20 grader. Det är som sagt var tur att jag åker hem ikväll. Det här vädret gillar jag inte men jag hade i alla fall tur med de första 5 dagarna som var alldeles strålande. O går det inte att sola så får det kanske trots allt bli lite mer shopping.... Kvalitetstid med min syster ska det bli på ett eller annat sätt o så ska vi äta NYTTIG mat! Tur förresten att jag åt sallad till middag igår efter den där lunchen. Jag ryser fortfarande bara jag tänker på det men den var god.

Nu på morgonen är det bara 13 grader och jag tänker INTE jogga idag. Mina ben känns helt utslitna men en promenad måste det bli. Jag får väl låna kläder av syrran så jag inte fryser ihjäl.

2 kommentarer:

 1. Det var ingen dålig lök... det är ju nästan ett helt dagsintag med kalorier... men det låter gott :-P
  Välkommen hem till ännu kallare Sverige. Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det var ingen dålig lök men god var den men med alldeles för mycket kalorier! Hade jag vetat det så hade jag aldrig ätit den!

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!