söndag 8 november 2015

James Bond, Victoria och en stund med mamma

Vilken helg! Det är nästan så att det ska bli skönt att det är måndag imorgon, så man får vila....
Idag startade vi dagen på bästa sätt. Äldste sonen med flickvän sov över efter en fotbollsfest så vi åt en rejäl hotellfrukost tillsammans. Ägg, bacon, frallor till dem, skinka, Skagenröra, salami, ost m m. Gott o mysigt.
När de åkt hem gick vi in till svärfar och tog en snabbfika. Därefter blev det fika inne hos oss med bonusbarnen. Nästan som en frukost igen men som avslutades med LCHF-kladdkaka. Säkert lite för stark chokladsmak för barnen men jag och mannen gillade det:-)
Eftermiddagen med barnen avslutades med att gå och se på Spectre. Jag går och ser en James Bond-film!! Jag har nog inte sett en James Bond-film sen Roger Moore var James Bond. Ja det är med andra ord ett tag sen. Någon längtan efter att se en har inte heller funnits men jag måste säg att den var helt ok. Trött som jag är så somnade jag till ett par gånger men i det stora hela var den faktiskt underhållande och bra. Det mysigaste var ändå att få sitta och hålla handen med sin älskade man i drygt 2 timmar. Hur mysigt som helst. Det måste bli fler biobesök i vinter. Det känner jag klart o tydligt.

Igår kväll var vi på bästa Victoria i Båstad och åt middag tillsammans med svågrar och svägerskor. Det är alltid lika gott. Igår valde jag Carpaccio till förrätt och Entrecote till huvudrätt. Fantastikt gott, båda rätterna. Även här var jag så trött (efter att ha vaknat kl 5 på morgonen) att jag satt o somnade en stund. Typiskt mig! Jag kvicknade dock till igen och sen var vi kvar till sist. En bra och trevlig kväll.

På dagen igår så var vi och hälsade på min kära mamma. Lite småsaker som vi kunde hjälpa till med, Lexie fick leka med Jack, vi fick god mat, vi satte blommor på pappas grav m m. På vägen hem åkte vi inom mannens arbetsplats för att hämta en pärm. Miljön utanför hans arbete är bara helt underbar!

Stormen slog för första gången till i höst, Freja hette hon denna gång. Mitt i natten hörde vi hur det slog mot huset. Vi hade glömt att dra upp den stora markisen. Det var bara till att kliva upp 3.30 inatt och tassa upp för trappan och med gemensam kraft dra upp markisen. Den hade ändå slitits loss från ett fäste i väggen. Grrr, att vi inte tänkte på att dra upp den innan!

Solsidan o Bron o så är helgen över.

Matintaget idag har varit enormt. Imorgon får det nog bli en dag med vattenfasta som kompensation!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!