onsdag 13 april 2016

Som ett kinderägg, tre i ett, kista bord eller barskåp?

Idag har äntligen vårt nya soffbord anlänt efter säkert mer än 2 månaders leveranstid. Nu står det på plats. Än så länge ser det lite tomt ut, det här bordet kräver nog en matta, det gjorde inte det förra. Det får bli ännu ett inköp innan jag är nöjd.

En bra förvaringsmöbel i Shesamträ. Jag tycker att den passar så mycket bättre in i vår stil i detta vardagsrummet. Alla möbler är här av mörkt trä, lite blandade stilar men allt är i mörkt trä. När mattan kommer på plats så blir det nog bra det här.

Tada!! Öppnar man bordet så döljer sig hela vårt barskåp därunder! Vi köper sprit o köper sprit men det är sällan det konsumeras. Nu har vi i alla fall överblick över vad vi har. I mitten finns ett extra fack med ännu ett extra fack under en lucka. På sidan hittar man även en liten låda för förvaring av diverse småsaker, fjärrkontroller kanske?

Det här är före-bordet. Ett bord vi nog aldrig varit riktigt nöjda med. Ett högblankt svart lackskord som får repor bara man tittar på det. Nu läggs det ut till försäljning, vi får väl se om någon vill ha det.

Efter att ha suttit hemma och jobbat hela dagen så körde jag ikväll återigen ett crossfit-pass tillsammans med min man på Studio 4. Idag var tempot högt och säckarna tunga, precis som jag vill ha det. Nu är man gott trött i kroppen!

Nu väntar 2 dagar med ledarskapsdagar på hotell Tylösand då vi bl a ska få lyssna på Fredrik Reinfeldt. Förra årets dagar var oerhört inspirerande och jag kunde ta så mycket med mig tillbaks till kontoret. Jag ser med förväntan fram emot 2 lika inspirerande dagar i år. Det ska bli grymt kul!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!