söndag 15 maj 2016

Cykelfestplanering, cykelfest och vila

Igår var det äntligen dags för vår årliga cykelfest. I år med fler deltagare än någonsin. Kallt men soligt. Synd att värmen som varit här i två veckor inte kunde stanna kvar en enda dag till men det gick bra ändå. Det är synd att klaga.

Vi cyklade runt och åt förrätt, huvudrätt och dessert på olika ställen och överallt hade vi lika trevligt. Efterfesten i Bäckdalens café var nog den roligaste festen ever! Trots ett inledande teknikstrul när vi inte fick ordning på musiken och jag fick ett smärre sammanbrott och nästan åkte hem, så kom vi igång till sist och sen ville visst ingen gå hem så klockan var ca 3 på natten innan vi slutligen gav upp. Det känns idag men det är det värt! Nu planerar vi för nästa års fest.

 

 

 

I torsdags hann vi äntligen med att köpa hem en ny grill. I fredags monterades den ihop. Det tog drygt 1 timma för 3 personer!! Många delar var det. Tur ändå att vi i alla fall fick en kväll med hyfsat skönt väder så att vi kunde sitta ute och äta det nygrillade. Det smakade ljuvligt och grillen fungerade perfekt!! Här kommer att grillas mycket i sommar. Idag blev det grillat till lunch. En Weber Spirit Premium E320. Vi har även köpt till en extra stekhäll så att vi även kan steka lök, bacon m m här ute. En kokplatta finns på sidan. Det är nästan som ett helt utekök.

 

Veckan har annars mest gått åt till festplanering och stress på jobbet. Bloggen har inte hunnits med. Vi får väl se om nästa vecka blir bättre. Träning imorgon. Två dagars chefskonferens i Malmö-Köpenhamn onsdag-torsdag. Min syster kommer hem imorgon o stannar en vecka och så ska vi hjälpa mamma att flytta till sin lägenhet på fredag. Det känns inte som att jag behöver fundera så mycket mer över vad jag ska göra kommande vecka heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!