onsdag 5 april 2017

När man vill så mycket att tiden inte räcker till


Uteträningen har börjat. Lite kallt måste erkännas men det är bara i början. Lager på lager, så är man klädd. Efter en stund åker åtminstone ett eller två lager av. I måndags kutade vi upp o ner för trapporna på Centercourten omväxlat med lite annat. Idag körde vi ett boxningspass som verkligen hette duga utanför Turistbyrån. Intensiv styrka o intensiva slag. Pang, pang, pang, det var bara att smälla på. Det är träningen som jag gillar bäst. Det är då jag tar ut mig som mest. Det är då jag inte hinner tänka på hur trött jag är och hur lite luft jag får. Jag bara kör på. Jag älskar´t!


Inser att jag inte kommer att jobba en enda hel vecka denna månad. Imorgon och på fredag är jag i Göteborg på kurs, sen är det påsk o sen åker jag till Spanien o sen är det maj o då är det återigen en kort vecka. Det känns lite konstigt men bra.

Två dagar i Göteborg på egen hand och jag tänker på allt som jag ska göra. Kurs fram till 16.00 sen ska jag hinna gå ut på stan o shoppa, äta en god middag själv i godan ro, jobba lite på hotellrummet, sitta ner o koppla av (gärna se en film) o så ska jag läsa en god bok.....Hmmm, hur mycket av det där tror ni att jag hinner? Jag förstår att det är lite optimistiskt men när man ibland får två dagar helt för sig själv så vill man så mycket. Jag får väl helt enkelt njuta utav det jag hinner. 1,5 h på tåget både dit imorgon bitti och hem på fredag em ger ju också lite egentid. Där kan jag nog hinna med min bok.

Bara två veckor tills vi åker till Spanien igen. Denna gång är det jag och en kompis. Det är så härligt att ha sådana vänner som man vet att man kommer att få jättetrevligt tillsammans även om vi inte träffas särskild ofta. När vi ses, då är det som att det var som igår. Nu med två veckor kvar så stiger spänningen, då börjar konversationerna, sms:en, förväntningarna. Visst är det härligt att ha något att se fram emot?


Här vill jag snart ligga igen, vid vår pool i Spanien, eller ännu hellre, vid stranden!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!