tisdag 24 maj 2016

MAT - Så underbart!

Mmmm, den här frukosten smakade mumma efter en hel dags vattenfasta. 1,5 dl naturell youghurt med 1 dl bär och 1 msk nötter. Gårdagen var jobbig. Jag blir väldigt låg av att vara utan mat men det var värt det! -2,7 kg på vågen efter en dags vattenfasta, det är faboulous:-) O nu äter jag igen. Min man skakar bara på huvudet, han fattar inte att jag kan svänga så i vikt. Ja inte är det eftersträvansvärt men nu är det bara så.

Vattenfasta har jag provat förr med gott resultat men aldrig mer än 1 dag. Ulrika Davidsson förespråkar 4 men jag vet inte om jag pallar det rent mentalt. 1 dag gör så stor skillnad på mig så jag är nöjd så. Visst, det rensar säkert kroppen bättre med 4 dagar men det får nog ändå va så, för min del.

 

Idag har det varit VARMT o jag bara älskar det! Även om jag är på jobbet. Dörren på mitt rum står vidöppen och jag tittar bort mot slottet. Det sägs att det är borgmästarens balkong jag har utanför mitt rum. Fint ska det va:-)

 

 

Till lunch idag blev det rökt lax med ägghack o majonnäs. Ikväll hemgjord (grillad) hamburgare gjord på nötfärs med bacon, ost, dressing, tomater, lök o sallad. Sagolikt gott. Tyvärr var jag lite fööör hungrig när jag kom hem, mungiporna pekade neråt och jag tuggade i mig lite för mycket ost innan maten. Jag är hopplös.....

 

Ikväll sitter vi ute. Parasollen åkte upp för första gången i år. Så varmt var det. Jobbmail besvarades och räkningar betalades. Det går att vara nyttig även utomhus. Inne vägrar vi att vara. Punkt. Här kommer jag att sitta tills ögonen faller ihop och kanske lite till. Det gäller att njuta här och nu. Imorgon blir det återigen en morgonpromenad, precis som idag o igår. En ny sommarvana är här.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!