onsdag 29 mars 2017

Är det modernt att vara ofräsch och lukta illa?


Ulrikas sommarturbo rullar på. Trots gäster här hemma både fredag och lördag kväll, ett Mc Donalds besök  i söndags och därefter ett födelsedagskalas så har jag lyckats gå ner 2,3 kg på en vecka. Ja det är ju inte några nya kilon precis. Det är samma kilon som jag går ner gång efter gång efter gång men ändå😜 Jag vet att jag ätit för mycket men jag har trots allt bara ätit för mycket av nyttiga saker, inget godis o inga kakor. Det är bra det.

Ett tufft träningspass i måndags med  nästan bara ben, ännu ett pass idag med nästan bara mage. Jag kör på. Nu har jag varit tillbaks på Studio 4 i Båstad i ca ett år och jag känner mig starkare än på länge. Det är en go känsla. Tuffare träning än här, det kan man nog nästan inte få.


En sak som stör mig mer o mer är ofräscha människor. Är det modernt att lukta illa? Är man för lat för att duscha eller tvätta sig? Är det jobbigt att tvätta sina kläder och sina lakan? Eller ligger det någon sorts miljötänk bakom? Att man inte ska slösa med tvål o tvättmedel? Allt för många jag möter (kontorsmänniskor) luktar otvättat, luktar unkna otvättade kläder och luktar som att man klivit rakt upp ur sängen ur gamla otvättade lakan. En del rent av SVETT. Jag förstår det inte och jag tycker att det är respektlöst mot andra människor som man möter. Jag har oerhört svårt för detta, jag mår illa. Ska det verkligen behöva vara så här? Jag kräver inte parfym. Jag kräver bara tvål o vatten. Är det för mycket begärt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!